Mine smykker bliver designet og skabt i værkstedet i Kværndrup på Midtfyn.  Alle smykker er unikke og håndlavet.                                                                   ”For mig handler et smykke  først og fremmest om, at smykket betyde noget personligt for bæreren.”

Ideen, designet og drømmen transformeret til en miniature-verden af elegance og æstetik udført med sirligt og præcist håndværk.
Når jeg fremstiller smykker er et af elementerne det kunstneriske budskab. En historie, en tanke, en linje. Intet må være tilfældigt eller er ligegyldigt. Smykket skal kunne rumme vores hemmeligheder, fantasier og drømme.

Rent stilmæssigt arbejder jeg over hele paletten jeg bevæger mig med afsæt i det skulpturelle, geometriske og futuristiske med råhed og maskulinitet som med forskellige materialer bliver nuanceret og blødt op. Denne stil skal stadig udforskes og dyrkes for kanterne på paletten er interessante og rummer mange forskellige facetteret. ”

 

 

 

 

    

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNSTHÅNDVÆRK -  DESIGN SELV DIT NÆSTE SMYKKE       

WieDesign  - j. sell   Svendborgvej 27   5772 Kværndrup   -  mob.  41 43 50 52     Cvr. nr. 26054508   jesper@wiedesign.dk

SKULPTURELLE  SMYKKER                                                                      

 - fra det rustikke til det feminine   

-  fra jordfarver til funklende ædelsten                      

-  fra natur til skulptur  

 - fra fortid til fremtid

-  fra Wiedesign

Håndværk fra eget værksted  -   Vielses ringe  -

Unika smykker   -   Mokume gane  -   Eget design